Tuesday, 25 February 2014

0
Komen

#54 : Tiuppp tiuup habukkk

Assalamualaikum dan selamat petang.




Eheeeemm, k, dah berhabuk rupanya blog ak niee. Dah masuk Februari 2014 dah pun and this is my first entry utk tahun niee. Angan angan nak hupdate after abes sem lepas berkubur begitu saja wehh. Nie dah masuk sem baru dah pun and dah sebulan weh belajar. K, *sedut nafas*


Ak dah tak tahu nak tulis apa dah bila dah lama giler x hupdate blog nie. Nasib baik passwordnya ingat lagi. Tu pom ingat ingat lupaaa daah. Seee, nampak tak penangannya macam mana bila dah lama x hupdate. -_-. *Mohon bersabar*


Bukan sengaja tak nak hupdate, tapi macam biasa laaaa masa yang tidak mengizinkan. Ecewaahhh., banyak benda penting lain yang menanti untuk disettlekan. That`s why blog nie dibiarkan berhabuk macam nie sekali. Hari nie je tetiba rasa macam ada ruang sedikit utk bernafasss tu yang menaip entry di petang hari yang nak masuk maghrib nie haaa. Nampak tak betapa ak nie nak sangat menaip :p


Sem baru, tugas baru, amanah baru, yang mana dah berkuatkuasa masa cuti sem ari tu. Tu pasal rasa macam dah x jejak tanah nak berpijaaakkk sampai tak sempat nak ada masa untuk diri sendiri. Apa pun, ak bersyukur sebab life ak yang macam niee. Sebab ak tahu masa ak tak terbuang begitu saja. Maybe orang nampak ak giler program sebab asyik meeting je memanjang but its okay. Biarkan mereka berkata-kata. *gulp*


Banyak sebenarnya yang ak nak hupdate, nak menaip kat entry nie. Nak cerita pasal program2 ak masa sem lepass. Banyak sangat nak ceritaaaa. InsyaALLAH hujung minggu nie kalau ak boleh bernafasss. heee, x sabar weh nak menaip panjang2 macam dulu duluuuuu. Stay tuned okay :p


p/s: Kata-kata tu ak telan sampai sekarang. Baru ak tahu rupa2 nya kalian masih belum memahami. 


Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih