Sunday, 9 June 2013

0
Komen

#42 : Final exam Final exam. :3

Assalamualaikum dan selamat petang.

Ehem ehem. Bertemu lagi kita semua dalam blog usang neh. haha. Ya. ak tahu last hupdate ak adalah 3 bulan lepas. Bizi bak ang. Banyak giler benda yang ak nak citer dalam blog ak neh. Tapi tapi maybe dalam entry lain nanti ah. Untuk entry kali nie ak just nak hupdate pasal final exam je. hihi


Aku start final exam 25 Mei ari tu dan last 4 Jun ari tu. And now dah 9 Jun. Ya. ak tahu dah lima hari ak abes exam. Tapi abes exam ak pom bukannya ak dah merdeka terus wei. Banyak lagi kerja yang ak nak kena settle kan. Sob sob. Ak redha je. =.=


Orang lain dah abes exam, terus balik rumah. Tapi ak nie masih setia dengan YU AI EH. Barang2 masih lagi statik di tempatnya. Nampak tak tahap kemalasan ak sangat tinggi. hihi. Al maklumlah switch on ak rosak. Tu yang ambik masa utk mengemas sikit. Sikit jelaaa. haha  -______-


What can I say for this final exam, only ALHAMDULILLAH. Sebabnya ak boleh jawab semua paper sem nie dengan jayanya. So, ak harap result nanti pom cemerlang dengan jayanya jugak la ea. hihi. InsyaALLAH :) 


Bila ak dah abes exam awal nie, maka galaklah ak mengusik kawan2 ak yang lain. Saje je bagi diorang mental torture. Ada yang sampai boikot ak wei. Ugut kata nak simbah tom yam la, simbah air parit la, nak simbah acid la. haha. namun semua tu makin menggalakkan ak untuk mengusik diorang je lagi. haha. redha jelaaa diorang dengan ak. tambah2 bila ak bergabung dengan Kay, Izree, Amal bagai. Lagi syok menyakat. haha. Mohon sapa2 yang tak kenal kitorang nie mcm mana, mohon jauhkan diri terus la. Nie la cara kitorang bergurau. ^^




Kat twitter lagi ah dasyat sampai timbul Hastag #BoikotAnaShuwaa. Jangan memain woah. nampak je diorang nie semua lembut2, tapi dalam kelembutan tu bahaya weh. haha. Macam2 yang ak dapat dengan diorang. Memang hangat ah TL kitorang. Sampai ada yang jadikan ak contoh utk subject diorang. Kalau sakat diorang depan-depa lagi syok woah. Syok sebab dapat tengok expression x puas hati diorang kat kitorang. comel aja ak tengok :D











Haha. Nie antara yang sempat ak print screen topic hangat kat TL kitorang. nie la macam mana cara kitorang bergurau. Tu yang ak kata, sapa yang tak paham mohon jangan masuk circle dengan kitorang. Hanya yang paham and sekepala je yang boleh tahan dengan kegilaan kitorang neh.. :3


Diorang pom ada yang last paper ari neh. Hanya mampu doakan yang terbaik je untuk diorang neh. hihi. Mohon diorang semua kental. After abes paper petang neh, diorang semua bakal berangkat pulang ke rumah masing2. Maka tinggallah ak seketul kat UIA neh. sob sob =.=


Dan InsyaALLAH ak bakal ambik short sem. Dan nanti bukak sem nie nak kena add manually lah nampaknya. Kalau tak dapat short sem, memang ak berkampung kat rumah la selama 3 bulan neh.. hihi. Doakan ak berjaya buat short sem nanti okayyyy ^_^

p/s : Kalau tak faham langkah ak, mohon jangan buat prediction sendiri. Okay :)


No comments :

Post a Comment

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih