Sunday, 3 March 2013

0
Komen

#37 : Kita tak sama

Assalamualaikum dan selamat malam.

Ehem, just want to write my own thoughts and opinion yang dah lama tersimpan dalam kepala ak neh. Sebab aku neh bukannya yang boleh smpaikan verbally dekat orang. Kena tulis baru syookk. Nanti kalau ak cakap kat depan depan I`ll be lost. Last-last apa yang ak nak cakap semua entah ke mana =.=


Just copy from my status at facebook. Here we go -->>

"Aku hargai sapa2 yang sudi ceritakan masalahnya pada aku. InsyaALLAH I will be a good listener and try my best to give the opinion. But to ask what is your problem first, its not totally me. I notice every single thing, but I just don`t say anything. Yeah, it`s me Anatil Ashwaq.


If you were my friend yang dah lama kenal dengan aku, sepatutnya dah tahu aku nie jenis yang macam mana. If you don`t want to tell me your problem, doesn`t mean I cannot be there for you. It just you who don`t want to share it. Am I right ?


Kadang2 bila kita dah buat sesuatu pada orang lain contohnya menjadi pendengar yang setia bila dia ada masalah, bagi pendapat or anything yang seumpama dengannya, we cannot expect them to be same like us. Still they have their own way to be there for people who need them. Maybe bukan macam apa yang kita dah buat pada dia but still we need to be thankful daripada tak ada langsung.


What can I say, please don`t expect reward from people after doing them a favor, because eternal reward us from ALLAH, and his reward is far far greater.


Do we believe that there are no accidents in our life. Everything happen for a reason. Every person we meet will have a role in our life. Be it small or big. So, hargailah.


I might not be good and perfect. Yeah, I`m always hurt my friends with my words and actions. Always repeating the same mistakes again and again and sometimes I think they might be bored and annoyed with me.


I am a person who don`t know how to show and express my love in front of people. Sangat-sangat susah nak tunjukkan sehinggakan ada yang ingat ak nie jenis yang tak berperasaan. But for me, Its okay la kalau diorang fikir aku neh mcm tu. Tak bagi effect kat ak sangat pom. Kalau ada pom mungkin sikit saja. That is why I`m learning how to be alone without being lonely because we gonna lose people in our life. Cepat atau lambat saja.



# Love is when you`re missing some of your teeth but you`re not afraid to smile because you know your friends will still love you even though some of you are missing . #


Sincerely,
Ana Shuwaa


p/s : I lied because I don`t want you to know how much it hurts me. Totally hurt. 

No comments :

Post a Comment

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih