Thursday, 3 January 2013

3
Komen

#31 : Sanah Helwah Laila :)

Assalamualaikum dan selamat petang.

Ehem .masuk hari nie x sangka dah 3 hari menjalani kehidupan di tahun baru nie. serius rasa macam x nak percaya je yang ak bakal menjangkau 21 tahun pada bulan 6 nanti. Kawan ak lagi lah kan. tup tup ari nie dah ulang tahun kelahiran dia yang ke-21.


Sanah helwah dear ^^ Siti Nur Laila 

see, kecik kan dia. Tinggi pom lebih kurang mcm ak je. ahha. tapi yelaa. dah kena terima kenyataan yang ari nie dah masuk umur 21 tahun dan bukan dalam mood sweet 20 dah.  Its okay. yang penting kekalkan awet mudaa tu. dan silalah meninggikan ketinggian anda itu. hahaa. giler jahat ak :p


ak nak tempek gambar baru dia x jumpa lah pulak. so tempek jelaa gambar yang dua tahun lepas. kot. haha. tak pe. tetap comel jugakkkk :D

Dear Siti Nur Laila,
Selamat menyambut ulang tahun yang ke-21. 
Semoga hari hari yang mendatang sentiasa memberi kebahagian pada kau. 
teruskan mengorak langkahmu dengan senyuman 
^_____^


p/s : nak mai uia, inform ak dulu. nnti ak belanja mu makan. haha xD

3 comments :

  1. gEmuxxxxx... buat entry sal ak tk gtaw..mjur ak mintak link blog,, hahahae.. well..memndgkan kO buat entry sal ak, sila lah belikan hadiah kasut high heel tuk ak biaq ak nmppk tinggi..hahae.sori pnggil kO gumuk.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. gemuk itu sweet + menarik okayy. muahhahaha xD
      Bak sini saiz kasut and alamat universiti ~ lalallalaala xD

      Delete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih