Friday, 18 January 2013

3
Komen

#33 : Dia datang ~ lalalalalla

Assalamualaikum dan selamat petang.

Ehem. ari rabu ari tu yg bersamaan 16/1/2013, Laila datang uia semata2 nak jumpa ak. terharu kot. tsskk tsskk +_+. Aku nak keluar daripada uia x boleh sebab ada bnyak benda yang ak nk settle kan. dats y laila datang uia. :)


Tapi lepas zohor ak g ambik dia kat Masjid Jamek tehn kitorang g jalan2 kejap dekat situ. Kebetulan Amalina pom nak balik rumah dia jgak. so, kitorang saim sekali g LRT tu. rasa sayu jgak la bila sorang sorang balik meninggalkan ak. sob sob. tapi x pe, Ana kan kental :D


Kebetulan ari rabu ari tu, amal pom dah balik uia balik lepas abes program dia tu. So, sempat la jgak ak temukan Amal dengan Laila. hihi. Tapi x sempat nak jumpakan along and sya sekali. Mungkin lain kali lah kot. ^^


dia Laila :D








kebetulan ari tu pasar malam, so ak bawak la lela g pasar malam since cafe mahallah ak tutup. Then lepas2 beli makanan semua kitorang g hs cafe. saje jelaa kan nak tunjuk kat lela kat mana tempat yg salu ak lepak. hew hew hew .  x de kerja kot. tapi cuti2 nie kan hs cafe pom sunyi jelaa. x meriah macam selalu. :p


Dan keesokan tu lela balik. Dan amal pom berangkat balik jgak lepas zohor. maka tinggallah ak keseorangan kat UIA neh. haha. giler bagus ak bila dok sorang2. xde lah plak rasa nak g lepak hs cafe macam selalu. wink wink. *takutpadaforenertusebenarnya. haha


p/s : okay. malam nie akan balik ke kelantan. doakan :)

3 comments :

  1. wehhh..haishhh (el lail) (^^)

    ReplyDelete
  2. time kaseh nat susah2 je buat entry ni,,hua3.. foreigner tu kcau mg waktu ak balik eh?? hihi..ugi,bru nk jupok yo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. hola. nk main ci ku cak ngan ak pah sudoh. nsb baik ak x berminat. haha

      Delete

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih