Monday, 31 December 2012

0
Komen

#29 : Disember : #Part 5 : Cherish and Charity

Assalamualaikum dan selamat malam. 

Okay, dah nak masuk tahun baru dah tapi entry pasal kesah bulan Disember x abes update lagi. wuwuuwu. Sebabnya ak dah start final exam. So, tendency nak hupdate blog tu sgt kurang. wakakaka. Ah, lantaklah apa pom alasannya. Neh ak nak cerita pasal kisah yang lama dan x mungkin akan basi. Bagi ak la. :p

8 Disember 2012

Okay, masuk kejadian pada hari itu, buat kali keduanya ak join Grand Dinner dekat Sunway Putera Hotel. hee, yang nie plak under kuliyyah. Untuk dinner kali neh ak dah pesan kat mak ak awal2 suh jahit baju khas utk dinner tu. ngeh3. Bertuah punya anak. Dahla jarang balik rumah, dah  tu siap boleh pesan lagi kat mak suh buat tu buat neh. Dan dan dua hari sebelum majlis, ak terima bungkusan dr mak ak. oh yeah. suka giler bila dapat baju baru +_+.


Kalau yang dulu dinner bersama anak2 yatim, yang kali neh konsepnya lebih kurang sama ja. Cuma dinner kali neh adalah untuk mengutip derma buat salah sorang kakitangan department Communication yang anaknya menghidap penyakit apa entah. Dah lupa. Kesian kot. 


Untuk dinner kali neh temanya adalah Purple and Gold. Nama je ada tema tapi kalau kau nak pakai baju apa pom lantak kau la wei. Tak kesah pom. ada je yang tak pakai ikut tema. Okay je pergi. hehe. Saje je gedik nak ada baju baru, tu yang suh mak ak jahit lagi. Ak mintak satu je baju tapi mak ak bagi dua. wullaaweeiii, bertuah badan xD


Dekat rectory.  Tgh menunggu orang . Apa lagi, bergambarlah kerjanya :D

tukang make up terjun. haha

dush. perasan jadi model. krriikk krriikkkkkkk +_+

Ya. Tahu kata kami sweet ^^

ouch, sya ditenggalami oleh ak +_+

peace ^^

gigih mendaftar :p

kami classmates yg Hot. aauuwww . hihi

madam Riza kesayangan :D

See. madam ak sporting. haha

boyfriend baru . kkrriikkkk krriiikkk.
doakan kami :p


cameraman x berbayar. muahahhaha xD

kegedikan terserlah. hihi

paling suka gambar neh ^___^

Majlis tamat hampir dalam pukul 11 malam. hee, lepas tu bersiap2 untuk pulang ke UIA terchenta. Time neh dah berharap akan smpai ke UIA sebelum pukul 12 malam sebab nak prereg subject. Time dok melantak makanan x de pulak ingat kata nak prereg subject. Bila nak balik tu baru otak dapat berfungsi dgn baik. haha. Redha jelaaa. Nasib ak baik sebab smpai UIA 5 minit sebelum pukul 12 malam. wullaaaweeeei, sebelum masuk gate UIA, ak dah siap2 mesej sya dah kata suh bukak page prereg tu. yg ak tahu turun bas tu ak akn berlari-lari anak ke Hs Cafe tempat diorang semua bertapa utk berprereg.


Owsem giler rasa bila sampai ke Hs Cafe tu terus gigih berprereg. Alhamdulillah, prereg sem ini sgt senang dan tidak menyusahkan. Dalam 10 minit tu ak dah siap prereg subjek utk ak and along lagi sebab time tu dia dok atas bas tak smpai ke UIA lgi. Well, kelas kitorang sentiasa sama. Mohon jangan jeles semua. ahha kkrriiiiikkk kkkriiikkkkk +_+


tu dia Along rileks2 ja x kena reg subject. semua ak dah buat :p

okay. no comment =.=

itu amal. dia pandai buat muka sedih =.=

sya yang satu kepala ngan ak bila masuk bab2 tangkap gambar :D

Tak tahulah budak neh mengamuk pasai apa =..=

kami gangster Hs Cafe. Ko hado ??? :p

Okay. berperasaan sikit di sini :p


kami ayu. ^_^

Kegirangan terserlah ^_^

Happy belated birthday Syahirah Ali.
Sayang semua <3 <3 <3

Sangat tak aci bila letak gambar buruk diorang dalam blog neh. Tapi hada ak kesah. Diorang still maintain cantik dalam hati ak neh. Don`t worry sayang2 ku semua :D. Hakikat yang x dapat diubah lagi bila malam tu banyak giler muka buruk ak ngan sya dalam kamera. yang tu hanya utk tatapan peribadi sahaja. ecceewwwaaahhhhh. haha 


Dan malam tu jgak bersamaan 9 Disember 2012 adalah birthday Syahirah Ali. Happy belated birthday sayangku. Okay, smpai sekarang x sempat nk celebrate lagi birthday sya. Me is sad. Tak ada masa yang sesuai lagi utk smbut sementelah lepas 9hb tu bizi sikit. Minta maaf sya. Bukan lupa tapi belum jumpa masa yang sesuai lagi. InsyaALLAH kitorang akn smbut birthday kau lepas neh. Minta maaf sebab lambat. Jangan pernah ingat yang kitorang lupa nak smbut birthday kau okayy. Smile ^_^

Dear Nur Syahirah Shamshulsakri, 
Happy belated birthday.
Wish you have a lovely day filled with plenty of smiles and laughter.
May every passing year bring you all the things that you have wished for.
You is my best friends and more better than me.
You such an amazing friend with a good heart,
May God bless you with wonderful times ahead.


Dear,
you will always have a special place deep in my heart.
Seriously I don`t know what will happen tomorrow
or where will the two of us be. 
but until this moment I just want you to know that
you have given me such amazing moments with you
 that I will never ever be able to forget you.


Thank you for always standing by my side and support me. 
But even more than that.
Thank you for trusting and believing me
even when I couldn`t.


Dear,
Years will age you, but never let the child inside you wither away.
Just be the way you are.
Let nothing change you except for the better.


Friendship is not something that is written on paper, because paper can be torn.
It is neither something that can be written on a rock,
for even a rock can break.
But it is written on the heart of a person, and it stays there forever.


You, my friend.
I hope your smile never fades from your face
and your tears of joy never dry out.
But promise me one thing,
 Never let your tears falling down because of someone like me.
Because happiness is what I`ve always wished for you.


Again,
Happy belated birthday Nur Syahirah Shamshulsakri.
Mmmuuuaahhh sayang kau <3 <3 <3


P/s : Telling someone how you feel is honestly the hardest thing ever.


No comments :

Post a Comment

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih