Wednesday, 17 October 2012

0
Komen

#19 : Stabaz + Convest + Chocolate Fiesta 2012 :)

Assalamualaikum dan selamat tengah hari.

Ehem. entry nie dah lama sebenarnya tapi baru hari ini ada semangat nak menyiapkan. Sebelum nie just tulis separuh separuh je and then simpan kat draft. So, hari nie kita realisasikannya dalam blog. wakkakakak xD



Dah lebih seminggu dah Stabaz ,Convest, and Choc Fiesta melabuhkan tirainya. dan dan hari nie ak nk completekan entry ak neh. hihi. well, time stabaz ari tu kan banyak giler event dan program yang berlangsung. Talk pom banyak jgak. Memang best la Stabaz kali nie. Korang tahu tak stabaz nie stand for what ? heee, STALL and BAZAR : Stabaz and Convest plak adalah Convocation Festival =,=


Bila bercakap pasal Stabaz and Convest nie, memang lah kan takkan lari dari jual-jual bagai. Banyak woah barang2 yang dijual ari tu. Kuat tak kuat iman je yang mampu bertahan dari menjahanamkan duit. hee, alhamdulillah. duit ak selamat weh dari segala hasutan syaitan untuk membeli benda yang x patut ~ muahahha xD. Bangga sat. Kalau Convest, memang korang akan nampak la segala jenis bunga dan anak patung yang dijual merata kat uia neh. Maklumlah kan musim orang convo. Memang penuh la jumpa dgn budak2 convo yang dok pegang bunga n patung bagai. Cantik woah. haha. tetiba rasa macam nak join convo sekali ngan diorang ari tu. Meriah kot. haha


Selain Stabaz and Convest, Chocolate fiesta jugak ada. Kalau Stabaz dibuat dekat Convest Hill, Convest dekat CAC tapi Choloate Fiesta nie dibuat kat kaed. Fuhh, Utk Stabaz and Kaed, tempat nie tersangatlah jauh hendak menapak. Memang tak lah kan ak kerap pergi dua festival nie. Utk Stabaz, tiga hari nak last baru ak pergi. Tu pom sebab kawan2 ak dok mengajak p sana untuk main dgn arnab bagai. ahha, ikutkan jelaa diorang tu. Boleh jgak buat melepas tension ~ wuwuuwuw xD

convest ^^

kat Stabaz.
Main ngan arnab. wink wink :D

comel giler. haha

dah serabut dah time neh. ahha

budak yg sgt eksaited utk main dg arnab. ahha

nie pom sama. eksaited je xD

oh yeah syahid maen ngan arnab ~ 

Ak rasa ak yang paling lama main  ngan arnab kat situ.  Adalar nak dekat dalam 3 jam. best wooo. walaupun lepas tu ak dah bau arnab. muahahha xD. lama-lama main dengan arnab tu, semua dah jadi jinak dengan ak. bangga kejap. hihi. 


Dan sempena Stabaz hari itu, Along masuk pertandingan nasyid. wuwuuw. Tahniah sebab menang di tempat yang ke dua. Suka dgr suara long bila nyanyi. ahaaha

Along yang tepi sekali baju warna coklat ^^

overall, memang banyak giler la event 2 minggu lepas kat uia neh. Tak terpegi plak disebabkan banyak sgt. haha. harap2 la ada lagi next sem. mungkin boleh apply utk jadi commitee plak. haha

p/s: If u know what I feel.


No comments :

Post a Comment

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih