Saturday, 14 July 2012

0
Komen

#6 : Taktahunakletaktajukapa =='

Assalamualaikum dan selamat petang

ehem. Tetiba rasa nak hupdate blog pulak di petang yang sepoi-sepoi bahasa neh tapi tajuk entry ak tak tahu la nak letak apa. so, korang baca jelaa eh apa yang bakal ak merapukan nanti ~ wuwuuwu


Minggu neh minggu yang ak rasa paling senget sekali. Sebabnya minggu neh ak telah menghadapi satu exam di mana kelas utk subjek tu baru tiga kali je ak masuk. Sangat owsem bila kelas seterusnya ak jawab exam, hoorayyy, sangat suka. Tak tahu la apa yang ak merapukan masa jawab exam tu. Almaklumlah dapat lecturer foreigner. Dengar kata lecturer neh kedekut markah jgak la. huish, gerun la plak ak dengar. Arap2 la  ak akan LULUS dengan CEMERLANG utk midterm ak neh. hehe


Dan sekarang ak kena tumpukan pada assingment tu plak. Tarikh submit adalah pada 17/8 neh. Tapi sekarang satu hapa pom x start lagi. Tapi maklumat semua dah ade la. just tunggu nak hadamkan semua n menaip dengan penuh semangat selepas neh. wakkakaakk. *hupdate blog semangat plak =,= 


Dan dan kelmarin kitorang (makum`s family) ada post mortem . ingatkan ada la nk cakap apa-apa ke, tapi just makan-makan je. wuwuuwuuw, serious banyak giler makanan kelmarin . Lupa plak ak nak tangkap gambar. kalau tak ak tempek dah kat blog ak neh. haha. Lagi lagi benda yang paling best bila dapat duit allowance utk makum dengan ada orang buat drama korea time post mortem kelmarin dengan bagi bunga kepada Cik Bunga dan opkosnya cik bunga tu bukan ak. ak neh hanya mampu jadi komplot tak bertauliah je. wakakakak xD


Menjadi perasmi pertama utk bunga itu.
saje feeling ak yang dapat bunga  ~haha

Mereka semua (makum`s family) tersangat owsem dan sporting . Gembira dapat kenal dengan diorang. ^_^



No comments :

Post a Comment

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih