Thursday, 26 July 2012

3
Komen

#8 : Bila gembira hati pom senang =,=

Assalamualaikum dan selamat tengah hari. 

Okay bertemu kita lagi ya dalam blog usang lagi comel ini. Sila jangan muntah nanti batal puasa. wink wink. Ehem, ari ini dah masuk ramadhan yang ke 6. Seriously ak x sedar langsung dah nak dekat seminggu dah kita semua berpuasa. Entahlar. Tak rasa mcm berpuasa je sebab perut x delah meragam kata lapar ke hapa. wuwuuwuw. Bagus giler kau perut. Seakakan memahami apa yang tuan dia lalui. hihi


Dan sempena ramadhan yang mulia ini, ak telah membuat beberapa orang kawan ak terkejut sebab ak memakai tudung labuh. Bukanlah bermaksud yang selama neh ak memakai pakaian yang teruk teruk ke hapa cuma ak rasakan sudah terlalu lama untuk ak tidak mengenakan tudung labuh mcm zaman kat nilai dulu. Seriously rindu giler weh zaman pemakaian tudung2 labuh. Sekarang neh ak hanya memakai tudung bidang 50 or selendang labuh je. wuwuuwuwuuw


zaman kat nilai.
Rindu giler ^^


Kemunculan balik tudung labuh Ana. wink wink ^^

heee, agak kekokla bila ada certain people yang pandang pelik kat ak. Apa masalahnya dengan pakai tudung labuh. Still menutup aurat kot. Mungkin diorang pelik kot sebab x pernah nampak ak pakai mcm tu ~ haha. Rindu rindu rindu pada tudung labuh. Tetiba teringat akan cerita bila yang Berkopiah bertemu si tudung labuh :p


Okay, tutup cerita pasal tudung labuh. heee, nie kita masuk plak pasal cerita assingment and presentation. Alhamdulillah, bolah kata 80% dah settle. Segala jenis presentation dah abes dah kelmarin. Individual and group presentation for Bm, and Group presentation for Sciences of Quran (SOQU) done. wink wink. Sudah boleh bernafas lega. Sangat sangat walaupun individual presentation utk BM ak teruk giler. Apa pom markah okay la jgak ak dapat. Dan ak tidak terkejut kalau markah presentation Bi ak lagi tinggi dr Bm. haha. Apa korang ingat senang ke nak skor markah utk presentation Bm. Sangat susah okay. Korang tidak boleh langsung ada kesalahan bahasa or bertutur dengan larasa bahasa tidak formal. Semua itu akan menolak markah korang. haha


Sekarang neh just nak fokus utk group assingment Bm jelaa nanti and study utk Bm serta Soqu for  final examination. Terasa kejap je masa berlalu. Rasa mcm baru semalam je baru ambik short sem. Tidak terasa 2 bulan bakal berlalu. muahhahahah xD


Group presentation utk Bm.
Good job everyone ^_^

Dan ak berharap utk bulan puasa neh, apa yang ak harapkan bakal terjadi. Tapi kalau hanya berharap tanpa berusaha tidak berguna jgak kan. So, sama-samalah kita usahakan. Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih. :))

p/s : Rindu nak masakkan makanan utk berbuka puasa kat rumah. Sangat :'(


3 comments :

  1. awesome ana! seriously you look better :)ana comel pakai tudung labuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azwa : Thanks for your compliment. Actually semua orang akan nampak comel bila pakai tudung labuh. Tak percaya, cubalah ^_^

      Delete

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih