Tuesday, 12 June 2012

0
Komen

#3 : Minggu yang bizi

Assalamualaikum dan selamat tengah hari

Okay, U ak dah mula bercuti sejak 10 hb yang lalu. Orang lain dah lama dah smpai ke rumah after last exam 9hb ari tu,  tapi ak je yang masih lagi terpacak kat uia neh sampai lah sekarang.giler setia. haha


Ramai orang tanya ak kenapakah ak tak balik rumah cuti neh ?? ehem. ak bukan je saja saja tak nak balik rumah tapi ak still x boleh nak cari masa yang sesuai untuk balik okayy. sebabnya ak terlibat dengan Festival Teater Makum . Bukan jadi pelakon okayy just jadi budak props je. 


Teater neh akan berlangsung kat UM bulan 7 neh. so everything must be settled before 24th June neh. So, that is why ak still kat uia neh. Disebabkan ak terlibat dengan festival neh la ak boleh dapat LIDV (Live in During Vacation) . Untung la bagi ak sebab ak x kena bawak balik barang ak sebelum masuk short sem 24th June neh. just kena pindah bilik yang ak ditempatkan utk short sem neh jelaa. hehe, dan dan pagi tadi baru ak berkemas sedangkan pukul 2 nanti ak kena check in bilik baru tu. wakkakaka. 


Nasbi baik la meeting props ari neh cancel. Ada la jgak masa untuk ak mengemas. Tak sampai 2 jam pom tadi ak kemas kemas, siap ah. just pukul 2 nanti ak kena g angkut barang bawak turun jelaa sebab kali neh ak dapat level 2. hooraaayyyy, terima kaseh kepada prereg mahalah sebab bagi ak dok level 2. sayang mahallah ketat ketat :D


skrip :)

yeay, ak dapat jgak skrip. haha tapi sayang ak x abes baca lagi. Tetiba je rasa malas nak bukak baca sedangkan novel 500++ ms boleh plak ak baca. mungkin disebabkan mood membaca ak tak datang lagi tu yang jadi malasnya nak baca. hihi


Semalam sempat la jgak ak tengok diorang berlatih teater. lawak giler. First time ak terlibat dengan benda macam neh,  hope can do the best. wuuwuwuwu xD


No comments :

Post a Comment

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih