Sunday, 3 June 2012

2
Komen

#1: First entry

Assalamualaikum dan selamat malam. 


ehem ehem. First entry for my blog. well, don`t know what to write although I love to do it. First of all, ak nak ucapkan tahniah lah kepada diri ak sendiri sebab berjaya mendelete blog lama walaupun hati begitu berat ingin melepaskannya and then come up with a new blog. hoooraaay tepuk tepuk tangan :p


I`ve a reason kenapa ak delete blog lama ak. Masih ak ingat lagi tarikh bila mana ak delete blog ak tu. And then muncullah blog baru ak neh di saat ak dah officially 20 years old. haha. saje je kan nak feeling buat blog sama dgn tarikh ulang tahun ak. Senang sikit kot kot la nak sambut ulang tahun kelahiran blog jgak kan. wakkakaka xD


Since I`m officially 20, just want to change to be a better person and the best version of my life. Nak jadi seorang budak perempuan yang sentiasa berfikiran positif dan menjaga hati dan perasaan orang sekelilingnya. Tidak bermaksud ak yang sebelum ini jahat perangai, tapi just mahukan perubahan. Kerana di setiap perubahan yang baik itu, pasti akan ada insan lain yang tersenyum memerhatikan.


" Wherever you go, and no matter the weather is, always bring your own sunshine "


Again, welcome to the new blog and let`s start a new life. Plan your own garden and decorate your own soul ^^.


2 comments :

  1. Nape nak delete blog lame?... ceciter siket ana..

    ReplyDelete
  2. panjang ceritanya.
    nak pendekkan pom rasa mcm susah. haha

    ReplyDelete

Copyright @ Segala yang berada di blog ini adalah hak milik Ana Shuwaa. Terima kasih